+47 47318058

Gratulerer så mye på arbeiderenes dag 1.mai

Gratulerer med dagen godtfolk!

Denne dagen er fortsatt viktig.
Utviklingen av landet vårt skal styres i samarbeid med myndigheter og arbeidsgiver, og da er samhold og kollektiv avgjørende.
Så, hev vårt stolte flagg på 1. mai og bruk litt tid på å kjenne etter.
Reflekter over alle som har kjempet, og som fortsatt kjemper for at vi er, og skal være, en del av verdens beste arbeidsliv.

Norge feiret Arbeidernes internasjonale kampdag siden 1890.
Det har vært en dag hvor arbeiderne viste frem sin styrke, sitt kollektiv og samhold.
Det har vært, og ER en VIKTIG dag!


Dette er en hilsen
 til alle våre kolleger, både til havs å på land.
Til alle dere som har måtte omstille dere fra en vanlig hverdag som vi alle har tatt for gitt, til en litt mer uvanlig arbeidsdag/arbeidsperiode pga en pandemi som har rammet oss alle.

Det er med stor takk at denne hilsen går ut til alle våre utenlandske arbeidere, som har måtte ofre nesten all sin fritid med familie, nære, og kjære for å ha måtte sitte i 10 dagers karantene på hotell før dere kunne utføre jobbene deres.
Dette har måtte vært både et stort psykisk press, og en mentalt utfordrende periode for de fleste av dere.


Den er til alle som har stilt opp for bedriften, endret rotasjoner, turnuser, jobbet ekstra, og til dere som har flyttet til norge midlertidig pga en krevende situasjon.


Den er til alle oss som bidrar til at alle skal kunne ha en så god arbeidsperiode som mulig, selv om det er flere som har nok å stri med.
Den er til dere som får oss til å le, selv når tankene er en annen plass.

Den er til de som smiler å hilser god morgen, selv om morgen ikke var god.
Den er til dere som bidrar i velferdssammenhenger.
Den er til dere som gjør at man gleder seg til å dra på jobb, men også til dere som minner oss på at vi snart skal hjem.
Til alle våre kolleger i Beerenberg ønsker Safeklubben å gratulere dere alle med dagen!
Det vil tatid å komme tilbake til normalen.
Men den norske modellen har gjort Norge bedre rustet enn mange andre land til å møte utfordringene.

Men det er ikke bare oss i Beerenberg som har kjent på pandemien.

Derfor vil Safeklubben i Beerenberg sende en stor hilsen på arbeiderenes dag, til alle dere som ikke har kunnet bruke kjøkkenet, gjesterommet eller peisestua til hjemmekontor.
Det er en hilsen til dere som ikke har kunne sitte med kaffekoppen foran skjermen i nettmøte med andre kaffekopper.

Dette er en hilsen til dere som har sittet bak et ratt, og bak kassa med pleksiglassplater, til dere som har produsert, levert, og sortert dopapir, og tørrgjær, og alt vi har måtte trenge.
Den er til dere som leverte avisa til morgenkaffen.Dette er en hilsen 
til dere som ikke bare har vasket hender, men som vasket heisknapper, og dørklinker, og andre kontaktflater.
Den er til dere som ikke bare har vasket, men som bidro til å holde oss friske, og sykehusene, sykehjemmene, barnehagene og skolene trygge fordi dere har kunnskap om riktig renhold.

Dette er en hilsen til alle dere som ikke kunne bake brød og gjøre treningsøvelser i en pause fra kontorarbeidet.
Den er til dere som har måtte jobbe bak munnbind, og ansiktsvisir, og gule frakker med gnagsår i ansiktet, og varmeeksem på hendene.
Den er til dere som skulle vært så mange flere.
Den er til omsorgen dere har gitt de gamle som ikke fikk besøk av oldebarna, til pleien dere ga dem som ble syke, for verdigheten dere skaper for dem som ikke blir friske, og for gleden det har måtte gi å ta imot nytt liv midt i en krise.

Dette er en hilsen til dere som forsvant fra hverdagens levering, og henting i garderober med navnelapper og skiftetøy.
Den er til dere som har fått den statusen dere fortjener fordi vi endelig har forstått hvor viktige dere er for barna, foreldrene og husfreden.
Den er til dere som sørget for faglig utvikling og livsmestring over digitale læringsplattformer, og som har fått superheltstatus av foreldre med hjemmeskole.
Det er en hilsen til dere som har gitt omsorg og medvirkning og opplæring i smittevern i leketøysfrie lekesoner med sperrebånd.
Den er til dere som fikk tusen spørsmål fra bekymra foreldre og klarte å berolige dem selv om dere egentlig også var litt bekymra.


Dette er en hilsen
 til alle dere som har vært hjemme uten hjemmekontor.
Den er til dere som ikke klarte å glede dere over mer tid til overs, fordi det kanskje ikke kom til å være mer penger til overs.
Den er til dere som ikke veit om krisa er over når den er over fordi jobben kanskje ikke kommer tilbake selv om hverdagen gjør det.

I år er 1. mai deres dag! Gratulerer med dagen alle sammen!

Facebook
Twitter
Print
Email

Søk

FLERE NYHETER

Følg oss på Facebook

Følg oss

Tags